Skip to main content

Van Raam Premium Dealer Midden Nederland

Super trots op onze samenwerking met van Raam aangepaste fietsen uit Varsseveld. Thuismobiel.nl is premium dealer van van Raam aangepaste fietsen. Lees hieronder het verhaal van de samenwerking.

Van Raam begon zijn reis niet als een specialist in fietsen voor mindervaliden. Opgericht in de jaren ’80 van de vorige eeuw, begon Van Raam aanvankelijk als een traditionele fietsfabrikant in Amsterdam. Naarmate de jaren vorderden, merkte het bedrijf dat er een specifieke behoefte was aan aangepaste fietsen voor mensen met een beperking.

In de jaren ’90 besloot Van Raam zich volledig te richten op deze niche. Het bedrijf verhuisde naar Varsseveld in de Achterhoek, waar het een moderne fabriek opzette gespecialiseerd in het produceren van aangepaste fietsen. Door zich te concentreren op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid, groeide Van Raam uit tot een van de toonaangevende Europese fabrikanten van aangepaste fietsen.

Thuismobiel.nl is al meer dan 10 jaar dealer van van Raam aangepaste fietsen. Eigenaar Martijn Grift van Thuismobiel.nl en Driewielfietskopen.nl kwam 10 jaar geleden nog elke week zelf de fietsen op halen bij de fabriek, deze relatie is uitgegroeid tot een groot succes in ons advies en testcentrum in Putten waar de mensen diverse modellen kunnen proberen en kopen. Inmiddels levert het bedrijf ook de bekende Nederlander als het gaat om vergroting van hun mobiliteit en vrijheid.

Wilt u graag een driewielfiets kopen, of vergelijken. Kom gerust op afspraak naar Putten, en besprek al uw punten met eigenaar Martijn Grift. https://thuismobiel.nl/contact/