Skip to main content

Sta op stoelen


Klassiek

De klassieke sta op stoel, model Gelderland, staat bekend om optimaal comfortabel te zitten. Het is een vaste stoel die niet draait. Dat is erg handig voor mensen die een rollator gebruiken of andere medische klachten hebben.

zorginstelling

Sta op stoel Zorginstellingen, snel leverbaar of in samenwerking met huisarts, ergotherapeut een passende oplossing bieden. 

Wij beschikken over Nederlandse merken sta op stoelen die op maat worden gemaakt voor in zorgvilla`s, zorginstellingen, aanleunwoningen. 

Elegant

De sta op stoel past bij de charme en het stijlvolle karakter van Moderne inrichting van een huiskamer. Deze sta-op fauteuil is modern, heeft een tijdloos ontwerp en een slanke look. Deze stoel, met subtiele armleggers en een keur aan bekledingsopties biedt ongekend comfort en elegantie. Deze stoel is uitgerust met een handige sta-op functie, een hartbalansfunctie, en een verstelbare neksteun, waarbij de draaifunctie vergrendeld is wanneer de sta-op functie actief is. Beschikbaar in alle maten van 150 cm tot 215 cm. 

Snel een sta op stoel kopen of leverbaar?

Het is vaak van belang dat de sta op stoel snel leverbaar. Daarom zorgen wij voor snelle levering van sta op stoelen. Hierdoor zijn er vaak wel minder mogelijkheden qua leer of stof keuze, maar het belang van goed zitten moet zeker niet minder worden.