Skip to main content

Collectie stoelen

Klassiek

Hoogwaardige relaxstoelen met een geavanceerd sta-op systeem geven je een welkom duwtje in de rug bij het opstaan uit je heerlijke relaxstoel. Via een eenvoudige te bedienen knopje of via de afstandsbediening helpt het systeem je eenvoudig opstaan. Ook bij het rustig gaan zitten werkt het systeem geweldig.

Modern

Thuismobiel.nl weet dat er zoveel smaken als mensen zijn. En dat geeft het leven kleur én je interieur kleur. Onze collectie is daarom afgestemd op al die verschillende voorkeuren. Of je nu houdt van eigentijds en strak of van organische vormen, bij Thuismobiel.nl vind je zeker wat je voor ogen hebt. 

ZORGSTOELEN

Hulp bij opstaan, zorgverleners ontzorgen tijdens hun werk, is van groot belang om minder werkklachten te krijgen zoals rugpijn, zware armen. 

Daarom is het belangrijk dat er in zorginstellingen maar ook thuis goede sta op stoelen staan om mensen te helpen makkelijk op te staan. 

Basis

Vanuit de basis moet een stoel goed zitten, maar vaak zijn stoelen met teveel opties ook niet fijn voor mensen. Het belangrijkste is dat de stoel goed aansluit op de persoon. Daarom is onze BASIS-Collectie ook van goede opties voorzien.