Skip to main content

van Raam Easy Go Scootmobielfiets – dealer Midden Nederland

Van Raam Easy Go Scootmobielfiets Midden Nederland

De Easy Go van van Raam is uniek! U kunt de fiets namelijk op 3 manieren gebruiken.

Ten eerste als (standaard) driewielfiets, waarbij u zelfstandig trapt maar profiteert van extra stabiliteit, die u mag verwachten van een 3-wielfiets.

Verder kunt u gebruikmaken van de elektrische trapondersteuning of u rijdt volledig op de motor, waarbij u zelf niets hoeft te doen. De Easy Go is daarmee een driewielfiets, een driewielfiets mét elektrische trapondersteuning en scootmobiel in één. Terwijl u rijdt is het zeer makkelijk om te wisselen tussen de verschillende rijmanieren.

Thuismobiel.nl is dealer en servicepartner van Raam aangepaste fietsen.

Thuismobiel.nl levert over de hele Veluwe en Midden Nederland duofietsen en driewielfietsen van Huka en van Raam. In de plaatsen Putten, Ermelo, Harderwijk, Barneveld, Nijkerk, Voorthuizen, Ede, Asperen, Beekbergen, Brummen, Doorwerth, Eerbeek, Elspeet, Garderen, Haarlo, Hoevelaken, Lochem, Molenbroek, Ooij, Rheden Scherpenzeel, Wageningen, Winterswijk, Zevenaar, Apeldoorn, Barchem, Berg en Dal, De Steeg, Duiven, Epe, Groenlo, Hierden, Hoog Soeren, Loenen, Nijmegen, Oosterbeek, Rhenen, Terborg, Vierhouten, Wolfheze, Arnhem, Beek, Bronckhorst, Ermelo, Hoenderloo, Millingen aan de Rijn, Nunspeet, Ruurlo, Tiel, Voorthuizen, Wijchen, Zeddam is Martijn Grift van Thuismobiel.nl bezig met oefenen met de driewielfiets voor mensen die niet meer op de normale fiets kunnen.

Thuismobiel.nl adviseert de mensen over de van Raam Easy Go scootmobielfiets als het gaat om oefenen en aanschaffen van een driewielfiets.

Mensen oefenen vaak op een makkelijk terrein, maar Martijn vind het ook belangrijk dat ze goed leren omgaan in bepaalde situaties, dat men veilig met een driewielfiets op pad kan gaan.

Martijn Grift van Thuismobiel.nl wil de mensen Thuis Mobiel laten blijven.
Test hem zelf in ons Advies en Testcentrum