Skip to main content

van Raam Duofietsen en driewielfiets kopen doet u bij Thuismobiel.nl in Gelderland

Van Raam dealer Gelderland, de specialist in driewielfietsen

Van Raam maakt driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, driewieltandem, duofietsen, zitfietsen, ligfietsen en lage instap fietsen. Alle modellen zijn ook als elektrische fiets leverbaar. De fietsen worden op klein, middel, groot en eventueel zeer groot formaat gemaakt en zijn daardoor  geschikt voor kinderen, volwassenen en mensen met een klein tot zeer groot postuur. Een aantal modellen van Van Raam wordt veelal als fiets voor gehandicapten gebruikt. Er wordt door veel mensen gesproken over een Raam fiets, daarmee bedoelen zij dan een fiets van Van Raam. Daarnaast maakt Van Raam fietsframes, bakfietsframes en een loophulp.

Thuismobiel.nl is dealer en servicepartner van van Raam aangepaste fietsen. Thuismobiel.nl levert over de hele Veluwe duofietsen en driewielfietsen. In de plaatsen Putten, Ermelo, Harderwijk, Barneveld, Nijkerk, Voorthuizen, Ede, Asperen, Beekbergen, Brummen, Doorwerth, Eerbeek, Elspeet, Garderen, Haarlo, Hoevelaken, Lochem, Molenbroek, Ooij, Rheden Scherpenzeel, Wageningen, Winterswijk, Zevenaar, Apeldoorn, Barchem, Berg en Dal, De Steeg, Duiven, Epe, Groenlo, Hierden, Hoog Soeren, Loenen, Nijmegen, Oosterbeek, Rhenen, Terborg, Vierhouten, Wolfheze, Arnhem, Beek, Bronckhorst, Ermelo, Hoenderloo, Millingen aan de Rijn, Nunspeet, Ruurlo, Tiel, Voorthuizen, Wijchen, Zeddam is Martijn Grift van Thuismobiel.nl bezig met oefenen met de driewielfiets voor mensen die niet meer op de normale fiets kunnen.

Daarnaast levert het bedrijf ooaangepaste sta op stoelen en bedden. Het bedrijf kan snel schakelen en wil elke klant persoonlijk te woord kunnen staan. Service en advies vinden wij enorm belangrijk binnen het bedrijf.
Voor meer informatie kunt u persoonlijk contact opnemen met Martijn Grift | 0639-476531 | martijn@thuismobiel.nl