Skip to main content

Thuismobiel.nl premium dealer en servicepartner van van Raam Gelderland

Thuismobiel.nl premium dealer en servicepartner van van Raam aangepaste fietsen heeft zaterdag 11 februari een geslaagde opendag bijgewoond. 

In samenwerking met Toptotaal in Kootwijkerbroek hebben we mensen informatie gegeven over driewielfietsen van van Raam. Uit de hele regio (Putten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Barneveld, Ede, Voorthuizen, Lunteren, Kootwijkerbroek) kwamen mensen proef fietsen. Vooral mensen met problemen met fietsen op de normale fiets kregen hierdoor weer plezier met fietsen dmv een driewielfiets. Het grootste probleem bij de normale fiets is dat mensen bang zijn en hierdoor vallen.

Martijn Grift van Thuismobiel.nl kijkt met de blik van een professional, naar uw thuissituatie en geeft senioren en zorgbehoevenden advies en ondersteuning om met uw woon- en interieuraanpassingen een comfortabele en huiselijke sfeer te creëren, die zowel ergonomisch als in beleving en uitstraling alle comfort biedt die u wenst. Hij weet als geen ander hoe hij mensen mobiel moet laten blijven.

Aangepast wonen in uw eigen vertrouwde omgeving

Eigenaar Martijn Grift is een professional binnen de wereld van zorg en aangepast wonen. Hij weet wat aangepast wonen betekent. “Samen met TOP Totaal willen wij het verschil maken met andere leveranciers van zorg- en mantelzorg woningen. Vaak dient u na het kopen van een zorgchalet of mantelzorgwoning de inrichting en zorgaanpassingen zelf uit te zoeken. U raakt verdwaalt in de mogelijkheden, waarbij de keuze welke voor u de beste oplossing zijn, vaak een hele moeilijke is.”

Vakmanschap en professionalisme komen samen

Daar het vakmanschap van TOP Totaal te combineren met het professionalisme van Thuismobiel.nl staat u er niet meer alleen voor. Maar praat u met professionals over een ‘maatwerk oplossing in ergonomisch wonen en buiten blijven bewegen.