Skip to main content

Thuismobiel.nl Huka-dealer Midden Nederland

Thuismobiel.nl is dealer van Huka driewielfietsen Midden Nederland

Probeer de driewielfietsen van Huka direct uit om deze zomer nog lekker te kunnen fietsen!

De Huka Cortes beschikt over een comfortabele zitting, In samenwerking met gerenommeerde zitspecialisten is een unieke zit ontwikkeld. Dit heeft geleid tot een zit die optimaal comfort biedt. De Huka Cortes is standaard uitgerust met een individueel instelbare vering, U stelt als bereider zelf in wat u prettig vindt. Dit zorgt voor optimaal comfort en een verbeterde wegligging.

De Cortes heeft een combinatiesleutel voor zowel accu als fietsslot. Voor het ontgrendelen van zowel de fiets als de accu kan dus dezelfde sleutel gebruikt worden. De Speciale Big Ben-banden van Schwalbe leveren u naast een eigentijdse uitstraling uitstekend rijcomfort. De driewielfiets rijdt hierdoor zelfs lichter!

De Cortes heeft een lage instap (36 cm)

De Cortes is als eerste in zijn klasse uitgerust met een middenmotor, hierdoor is deCortes nog stabieler. Deze Shimano STEPS middenmotor staat goed bekend bij fietsenmakers en heeft daardoor optimale servicemogelijkheden.

PS. Cortes is geschikt voor een grote groep mensen, onder meer doordat:

-hij belastbaar is tot 150kg
-de binnenbeenlengte variabel is van 670 tot 950mm

Thuismobiel.nl is dealer en servicepartner van Huka aangepaste fietsen.

Thuismobiel.nl levert over de hele Veluwe en Midden Nederland duofietsen en driewielfietsen van Huka en van Raam. In de plaatsen Putten, Ermelo, Harderwijk, Barneveld, Nijkerk, Voorthuizen, Ede, Asperen, Beekbergen, Brummen, Doorwerth, Eerbeek, Elspeet, Garderen, Haarlo, Hoevelaken, Lochem, Molenbroek, Ooij, Rheden Scherpenzeel, Wageningen, Winterswijk, Zevenaar, Apeldoorn, Barchem, Berg en Dal, De Steeg, Duiven, Epe, Groenlo, Hierden, Hoog Soeren, Loenen, Nijmegen, Oosterbeek, Rhenen, Terborg, Vierhouten, Wolfheze, Arnhem, Beek, Bronckhorst, Ermelo, Hoenderloo, Millingen aan de Rijn, Nunspeet, Ruurlo, Tiel, Voorthuizen, Wijchen, Zeddam is Martijn Grift van Thuismobiel.nl bezig met oefenen met de driewielfiets voor mensen die niet meer op de normale fiets kunnen.

Thuismobiel.nl adviseert de mensen thuis als het gaat om oefenen en aanschaffen van een driewielfiets.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE DRIEWIELFIETSEN

Mensen oefenen vaak op een makkelijk terrein, maar Martijn vind het ook belangrijk dat ze goed leren omgaan in bepaalde situaties, dat men veilig met een driewielfiets op pad kan gaan.

Martijn Grift van Thuismobiel.nl wil de mensen Thuis Mobiel laten blijven.
Voor meer informatie kunt u persoonlijk contact opnemen met Martijn Grift | 0639-476531 | martijn@thuismobiel.nl