Skip to main content

Thuismobiel bezorgd u comfortabele mobiliteit

Thuismobiel.nl bezorgd u comfortabele mobiliteit

Thuismobiel.nl is onder leiding van Martijn Grift de nieuwe aanwinst in de woon- en ontzorgingsbranche. Doelstelling van de onderneming: het aanbieden van comfortabele en functionele oplossingen van producten in- en buitenshuis, om zo lang mogelijk comfortabel, zelfstandig en veilig te kunnen thuis te wonen.

Het idee voor Thuismobiel.nl is ontstaan door zijn drive om het mensen makkelijker te maken: Ik denk altijd graag in oplossingen. Ik kan het volgende passende voorbeeld noemen vanuit mijn eigen familie. Mijn opa woonde buitenaf en had weinig tot geen producten om zelfstandig en comfortabel te functioneren. In zo’n situatie gaan er bij mij meteen belletjes rinkelen!’ Door zijn achtergrond in de hulpmiddelenbranche weet Grift namelijk hoe belangrijk het is om mobiliteitsproducten aan te bieden om iemand zijn zelfredzaamheid te vergroten.

Jong en oud
Bij zelfredzaamheid komt de doelgroep senioren vaak om de hoek kijken. Een doelgroep waar Grift goed mee uit de voeten kan: ,Ik vind het contact met ouderen fantastisch. Gezellig een praatje maken aan de keukentafel. Eenmaal in gesprek leer ik ook meer over de behoeftes van deze doelgroep.’ Daarnaast staat Grift ook voor de jongere generatie klaar: ,Iedereen die het belangrijk vind om gezond, comfortabel en praktisch te wonen is bij mij aan het juiste adres, zowel jong en oud. Jongere mensen zijn namelijk ook gebaat bij comfortabele producten die bijvoorbeeld een betere nachtrust als gevolg hebben.’

Ontzorgen
Grift levert producten voor in de woonkamer, werkkamer, slaapkamer en de badkamer. Deze producten dragen bij aan een belangrijke doel van Thuismobiel.nl: ontzorgen. ,Mijn branche is de ontzorgingsbranche. Het mensen makkelijker maken. Werk uit handen nemen en samen oplossingen creëren.’ Bij het ontzorgen hoort ook een persoonlijke ontmoeting met de klant: ,Mensen hoeven voor mij niet de deur uit. Ik kom graag naar ze toe! Dit kan zowel overdag als ’s avonds. Doordat ik naar de mensen toe kom kan ik meteen de situatie bij hen thuis bekijken. Hierdoor krijgt u meteen functionele oplossingen vanuit mijn eigen productaanbod of van lokale ondernemers waarmee ik samenwerk.’

Kom naar ons Test en Adviescentrum in Putten

Hoge Eng West 28
3882 TR Putten

 

Klik hier voor het krantenartikel van Nieuwsblad de Band