Skip to main content

Samenwerking tussen Opella en Thuismobiel.nl

Opella en Thuismobiel.nl leveren de juiste hulpmiddelen in de plaatsen Ede, Wageningen, Renkum, Bennekom, Renswoude, Lunteren, Veenendaal en Harskamp en Wekerom. 

U wilt zo normaal mogelijk leven in uw eigen, vertrouwde omgeving op de zuidelijke Veluwe. Daar helpen Opella en Thuismobiel.nl u bij. Wat u ook nodig heeft aan zorg, Opella zorgt ervoor. U kunt op Opella rekenen, nu en in de toekomst. Sinds 1889

Zorg, welzijn en wonen op maat voor u

Kort gezegd bieden we u drie diensten: zorg, welzijn en wonen. Van verzorging en verpleging tot behandeling en maatschappelijke dienstverlening. Altijd op maat voor u met persoonlijke aandacht. Onze 2.300 professionele medewerkers en 850 vrijwilligers zijn er voor u!

Waar staat Opella voor?

Opella betekent ‘kleine dienst’. Daarmee zeggen we dat we er zijn voor u. Mét passie en zónder poeha. Maar wel op een eigentijdse manier dankzij moderne communicatiemiddelen. Thuismobiel.nl kijkt samen met de medewerkers van Opella naar de juiste oplossing. Is misschien voor de cliënt een aangepaste sta op stoel de juiste oplossing om comfortabeler te zitten. Wij zorgen voor een juist hulpmiddel.

Willen de mensen lekker blijven fietsen, dan kijkt Martijn Grift van Thuismobiel.nl naar de juiste fiets. De fiets met lage instap of juist extra veiligheid om stabieler te fietsen op een driewielfiets met motor of zonder.

Opella en Thuismobiel.nl kijken naar de juiste oplossing en helpen de mensen weer om langer zelfstandig thuis te blijven wonen

In welke gemeentes werkt Opella?

  • Ede
  • Renkum
  • Renswoude
  • Rhenen
  • Veenendaal
  • Wageningen