Skip to main content

Problemen met vervoeren van scootmobiel, driewielfiets, duofiets of elektrische fiets?

Problemen met vervoeren van elektrische fietsen, driewielfietsen, duofietsen, scootmobiel?

VERKOOP en VERHUUR VAN AANGEPASTE AANHANGERS

Sinds de zomer van 2014 is de Roos in Putten dealer van ‘Recreaties’ (voorheen Astorc) aanhangers. Dit betreft aangepaste aanhangers voor het vervoer van uw (electrische)fietsen, een driewieler of een scootmobiel eventueel in combinatie met een fiets. Deze aanhangers zijn alle na het gebruik compleet in te klappen en zeer handig op te bergen zonder dat ze dan erg veel ruimte in beslag nemen. Kom naar onze vestiging in Putten om u uitgebreid te laten informeren.

VERTICAAL RUIMTEBESPAREND OPBERGEN

Dankzij de combinatie van de makkelijk inklapbare constructie en het “Verticaal Opberg Systeem” (VOS) kan de trailer eenvoudig verticaal opgeborgen worden en heeft u minstens 80% minder opslagruimte nodig. De trailer is in deze positie, door de licht lopende zwenkwielen (360° wendbaar), zeer handzaam en soepel verplaatsbaar in alle richtingen. Door de geringe sta hoogte van 150 cm en een vloeroppervlak van 130 x 60 cm bij de Trailer2bike en 140 x 60cm bij de trailer4bike, kan deze gemakkelijk door elke deur of poort verplaatst worden. Leeg gewicht: 70 kg. Maximaal laadvermogen: trailer2bike 200 kg. en trailer4bike 300 kg.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of bent u bestaande klant bij Thuismobiel.nl met uw driewielfiets of duofiets? neem contact op met Thuismobiel.nl, 06-39476531, info@thuismobiel.

Thuismobiel.nl is dealer en servicepartner van Huka aangepaste fietsen. Thuismobiel.nl levert over de hele Veluwe duofietsen en driewielfietsen. In de plaatsen Putten, Ermelo, Harderwijk, Barneveld, Nijkerk, Voorthuizen, Ede, Asperen, Beekbergen, Brummen, Doorwerth, Eerbeek, Elspeet, Garderen, Haarlo, Hoevelaken, Lochem, Molenbroek, Ooij, Rheden Scherpenzeel, Wageningen, Winterswijk, Zevenaar, Apeldoorn, Barchem, Berg en Dal, De Steeg, Duiven, Epe, Groenlo, Hierden, Hoog Soeren, Loenen, Nijmegen, Oosterbeek, Rhenen, Terborg, Vierhouten, Wolfheze, Arnhem, Beek, Bronckhorst, Ermelo, Hoenderloo, Millingen aan de Rijn, Nunspeet, Ruurlo, Tiel, Voorthuizen, Wijchen, Zeddam is Martijn Grift van Thuismobiel.nl bezig met oefenen met de driewielfiets voor mensen die niet meer op de normale fiets kunnen.