Skip to main content

Passing aan huis

Comfortabel zitten in een ergonomische stoel

Wilt u lekker zitten en bewegen in uw stoel? In ons gevarieerde aanbod aan verstelbare stoelen en comfortabele fauteuils vindt u gegarandeerd een stoel die bij u past. We helpen u graag de juiste stoel of fauteuil te vinden en deze af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Zo komt u helemaal tot rust in eigen huis.

Een verstelbare stoel die past bij u en uw interieur

Ons assortiment bestaat uit verschillende typen ergonomische stoelen die u helpen in een gezonde houding te zitten, liggen en te bewegen:

Design stoelen: mooie, prettig zittende stoelen, gemaakt van het materiaal en in de kleur van uw keuze. Een stoel die heerlijk zit en die perfect in uw interieur past.

Relax stoelen: comfortabele stoelen die complete ondersteuning bieden. De ideale stoel om volledig ontspannen te zitten of liggen en goed uit te rusten..

Ergonomische fauteuils: compleet verstelbare fauteuils die geheel aan te passen zijn aan uw wensen. Het zeer hoge zitcomfort en de juiste ondersteuning van uw lichaam zorgen ervoor dat u zich fit en uitgerust voelt. Met sta- op functie behoort tot de mogelijkheden.

Comfortabele bureaustoelen: Bekijk ons aanbod aan ergonomische bureaustoelen en zadelkrukken.

Voor meer informatie over sta-op stoelen of andere stoelen die uw leefcomfort vergroten. Neem contact op met adviseur Martijn Grift, 06-39476531