Skip to main content

Nooit meer slippen of omvallen met een driewielfiets

Nooit meer slippen of omvallen met een fiets

Juist in het najaar en de winter is een driewielfiets een veilige oplossing om op pad te gaan. Doordat je drie wielen hebt kun je bij gladheid niet slippen. Doordat steeds meer mensen de voordelen van een driewielfiets zien, komen de mensen erachter dat het ook een zeer geschikt vervoersmiddel is voor in de herfst en winter.

Elektrische ondersteuning

Bij het maken van de juiste keuze van driewielfiets, belangrijk om te kijken wat het doel is. Gaat u hem gebruiken voor de korte afstand, lange afstand of een boodschap. Denk goed na over de keuze van elektrische ondersteuning. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Maak het jezelf comfortabel en kies voor een elektrische driewielfiets voorzien van de nieuwste technieken. Hierdoor kunt u combineren en daardoor energie overhouden voor andere leuke dingen.

Fiets die bij u past

Doordat er verschillende driewielfietsen zijn, kan men soms niet goed kiezen. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bekijken we jouw wensen en adviseren we je de driewieler die helemaal bij jou past.

Wij hebben de afgelopen weken in diverse plaatsen geoefend zoals: Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Epe, Vierhouten, Baarn, Amersfoort, Nijkerk, Voorthuizen, Ede, Barneveld, Scherpenzeel, Stroe, Hierden, Speuld, Garderen, Wekerom, Bennekom, Soest, Zeist, Renswoude passingen gedaan en geoefend met verschillende mensen om tot een juiste keuze te komen van driewielfiets.

Voor meer vragen kunt u altijd contact opnemen met ons. Graag staat adviseur Martijn Grift u te woord over de verschillende vragen die u misschien heeft over driewielfietsen.

ADVIES EN TESTCENTRUM
Hoge Eng West 4

3882 TR Putten

www.thuismobiel.nl | telefoonnummer: 06-39476531