Skip to main content

Mobiel blijven, zo lang mogelijk thuis mobiel blijven

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hoe kan ik zo lang mogelijk veilig mobiel blijven?

Mobiel blijven wil iedereen!

Zolang u mobiel bent, heeft u vrijheid. Bij ‘Blijf Veilig Mobiel’ werken negen landelijke organisaties samen om ouderen te stimuleren om veilig en fit mobiel te blijven. Aan het programma werken onder andere ANBO, de ANWB, de Fietsersbond en Veilig Verkeer Nederland mee. Het programma wordt ook ondersteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Blijf veilig thuis mobiel

Wat betekent ouder worden voor veilig deelnemen aan het verkeer? Lichamelijk ga je geleidelijk wat achteruit, zoals het zicht, gehoor, spierkracht of balans. Het liefst blijf je zo lang mogelijk zelfstandig en zelf autorijden, fietsen, wandelen. Maar zorg wel dat het veilig blijft. Met tips en kleine aanpassingen kan dat.

Driewielfiets

Kun je niet meer balanceren op een tweewieler of durf je niet meer te fietsen omdat je bang bent om te vallen dan is een driewielfiets de oplossing.

Wat is een driewielfiets?

Een driewielfiets is een fiets met twee wielen aan de voor- of achterzijde. Door de drie wielen valt de fiets niet om. U hoeft geen evenwicht te bewaren. Een driewielfiets is verkrijgbaar in verschillende typen en maten, met en zonder versnellingen en met terugtraprem of handrem. Ook zijn er driewielfietsen met trapondersteuning. Ook van uw eigen (elektrische) fiets kan met een ombouwmodule een driewielfiets worden gemaakt.

“Thuismobiel” helpt u graag verder met de beste oplossing op zo lang mogelijk mobiel te blijven.

Een driewielfiets kopen in de regio midden Nederland , testen van driewielfietsen

Bent u op zoek naar een driewielfiets, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u zelf minder mobiel, dan komen wij graag bij u aan huis in Putten, Ermelo, Harderwijk, Barneveld, Ede, Nijkerk, Voorthuizen, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Bunschoten-Spakenburg, De Bilt, Eembrugge, Eemdijk, Eemnes, Hilversum, Hoogland, Huizen, Lage Vuursche, Laren (NH), Leusden, Naarden, Soest, Bilthoven, Soesterberg, Renswoude, Scherpenzeel, Amerongen, Veenendaal en Zeist en omgeving. Wilt u eerst advies over de fietsen? Bel adviseur Martijn Grift op 06-39476531 , maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00. Wij helpen u graag.

 

 

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]