Onze oplossingen voor uw mantelzorgwoning

"Lekker blijven wonen in uw vertrouwde omgeving met de kinderen"

Gewoon in uw eigen omgeving blijven wonen met een mantelzorgwoning.

Wilt u in uw vertrouwde omgeving blijven wonen ondanks ziekte of een lichamelijke beperking? Door een mantelzorgwoning of zorgkamer te plaatsen bij uw huis hoeft u niet te verhuizen maar kunt u gewoon veilig thuis blijven wonen. Met een compleet ingerichte mantelzorgwoning is u alles wat u nodig heeft snel binnen handbereik.

Een mantelzorgwoning biedt u mobiliteit aan huis

Wilt u niet verhuizen maar thuis blijven wonen en zoekt u een veilige, comfortabele oplossing op de korte termijn? Een mantelzorgwoning wordt in een fabriek gemaakt en vervolgens in uw tuin, op uw terras of op uw oprit geplaatst. Doordat er geen verbouwing of aanpassing aan uw woning nodig is, is een mantelzorgwoning een financieel aantrekkelijke oplossing.

Voorbeelden van mantelzorgwoning zijn:

  • Een sanitairunit die voldoet aan alle rolstoeleisen, waarin u genoeg ruimte heeft om bijvoorbeeld te douchen.
  • Een slaapkamerunit met plafondlift zodat u eenvoudig in- en uit bed kunt.
  • Een gelijkvloerse combinatie van een slaapkamer en badkamer, zodat u niet de trap op hoeft.

We helpen u graag de juiste keuze te maken.

Er zijn veel mogelijkheden om veilig, comfortabel en zonder zorgen in uw eigen huis te blijven wonen. We informeren u graag over de verschillende typen mantelzorgwoningen. Tijdens een bezoek aan huis bekijken we samen de mogelijkheden van uw woning en bespreken we uw persoonlijke wensen.

Thuismobiel biedt voor uw werkkamer, keuken, slaapkamer of badkamer totaaloplossingen. Wij zijn ook gespecialiseerd in Zorg Domotica. Daarnaast leveren wij oplossingen voor mobiliteit en hulpmiddelen.

In uw eigen omgeving blijven wonen met een mantelzorgwoning.
We helpen u graag de juiste keuze te maken – Advies aan huis!