Skip to main content

Mantelzorgwoning ergonomisch ingericht door Thuismobiel.nl

Wanneer u een mantelzorgwoning koopt, wilt u het liefste dat deze woning bij de oplevering volledig ergonomisch is ingericht. Dat bespaart u een zoektocht naar een professioneel inrichter van zorgwoningen, maar het scheelt u vooral tijd. Want u wilt uw mantelzorgwoning graag zo snel mogelijk in gebruik nemen.

Martijn Grift van Thuismobiel.nl

 

TOP Totaal, producent van professionele zorgwoningen, komt nu – samen met Thuismobiel.nl – met een unieke oplossing. Voortaan kunt u al in de ontwerpfase met de professionals van Thuismobiel.nl om de tafel over de juiste ergonomische aanpassingen, zodat uw woning bij oplevering volledig ingericht en klaar is om te bewonen.

Uniek totaalconcept

Richard van den Top van TOP Totaal: “Wij bieden iets unieks wat nooit eerder is gedaan! En besparen u daarmee tijd en kosten. Voortaan hoeft u niet meer bang te zijn dat achteraf nog aanpassingen gedaan moeten worden om ergonomische oplossingen in te passen.”

Waar anderen stoppen, gaan TOP Totaal en Thuismobiel.nl nog een stap verder. Zij overleggen met u als koper over uw ergonomische wensen, zodat elke zorgwoning 100 procent maatwerk is, waarbij de woningaanpassingen de sfeer en het wooncomfort niet beïnvloeden en het warme thuisgevoel gehandhaafd blijft.

Professionele zorginrichting

Thuismobiel.nl kijkt tijdens de ontwerpfase met de blik van een professional, naar uw thuissituatie en bied u advies en ondersteuning om met uw woon- en interieuraanpassingen een comfortabele en huiselijke sfeer te creëren, die zowel ergonomisch als in beleving en uitstraling alle comfort biedt die u wenst. Thuismobiel.nl is leverancier van een breed assortiment aan ergonomische producten en praktische oplossingen voor in en om het huis.

Meer informatie?

Neem gerust contact op met Martijn Grift van Thuismobiel.nl voor meer informatie.

Telefoonnummer: 06-39476531
E-mail: info@thuismobiel.nl
Website: www.thuismobiel.nl