Skip to main content

Johnny de Mol vervult wens met van Raam driewielfiets

“Johnny de Mol vervult wens met driewielfiets”

Fietsen is een goede manier van bewegen en erg gezond voor je lichaam. Fietsen op een bijvoorbeeld duofiets is bovendien ook nog eens erg gezellig, omdat je niet achter, maar naast elkaar zit. Met diverse opties zoals  gordels, armleuningen, voetenbakjes, de draaibare stoel en stokhouder is de speciale tandem van alle gemakken voorzien. En als je dan ook nog de elektrische trapondersteuning aanzet wordt het nog gemakkelijker om te fietsen, ook als de passagier geen kracht heeft om te trappen.

De Wensboom is een familieprogramma op RTL 4 waarbij Johnny de Mol bijzondere, mooie, leuke of ontroerende wensen van kinderen laat uitkomen. Kinderen mogen alleen niet iets voor zichzelf wensen, maar voor iemand anders. Elke aflevering gaat Johnny de Mol naar een basisschool in Nederland en zet daar een boomhut neer waarin de kinderen hun wens kunnen op hangen. ‘Want..als je wens in de boom hangt, kan het zo maar zijn dat deze uitkomt!’

Weer samen fietsen

Eén van de wensen van de komende aflevering heeft te maken met fietsen. Weer samen met haar moeder kunnen fietsen in de duinen is de wens!