Skip to main content

Driewielfietsen uitproberen – testen verschillende modellen

Driewielfietsen uitproberen – testen verschillende modellen

Het is belangrijk goed van tevoren te kijken welke driewielfiets geschikt is voor mij,
De driewieler Huka Vasco of Cortes is enorm stabiel en heeft een lage zit. Daarnaast is een goed design steeds belangrijker om je goed te voelen op je fiets.

Dit alles komt samen in de driewielfiets Huka Cortes. De Cortes is door het optimale rijcomfort en eigentijdse uitstraling een driewieler waarop je gezien mag worden. Uiteraard afgemonteerd met eerste klas onderdelen.

Thuismobiel.nl is dealer van Huka en van Raam driewielfietsen en zorgt voor uitleg en juist gebruik van de fiets. Dit doen we door middel van oefenen, waardoor de mensen vertrouwt raken op de fiets. Daarom is het belangrijk om een driewielfietsen uit te proberen – testen. 

Een driewielfiets Huka Cortes kopen in de regio midden Nederland: Putten Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Barneveld, Ede, Amersfoort, Baarn,Soest, Zeist en omstreken

Bent u op zoek naar een driewielfiets, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u zelf minder mobiel, dan komen wij graag bij u aan huis in Putten, Ermelo, Harderwijk, Barneveld, Ede, Nijkerk, Voorthuizen, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Bunschoten-Spakenburg, De Bilt, Eembrugge, Eemdijk, Eemnes, Hilversum, Hoogland, Huizen, Lage Vuursche, Laren (NH), Leusden, Naarden, Soest, Bilthoven, Soesterberg, Renswoude, Scherpenzeel, Amerongen, Veenendaal en Zeist en omgeving. Wilt u eerst advies over de fietsen? Bel adviseur Martijn Grift op 06-39476531 , maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00. Wij helpen u graag.

Klik op onderstaande link voor meer informatie over onze fietsen of over ons advies en testcentrum

Driewielfiets uitproberen – testen