Onze woonkamer oplossingen

"Gezond en ontspannen zitten in een stoel van Thuismobiel.nl"

Comfortabel zitten in een ergonomische stoel

Wilt u lekker zitten en bewegen in uw stoel? In ons gevarieerde aanbod aan verstelbare stoelen en comfortabele fauteuils vindt u gegarandeerd een stoel die bij u past. We helpen u graag de juiste stoel of fauteuil te vinden en deze af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Zo komt u helemaal tot rust in eigen huis.

Een verstelbare stoel die past bij u en uw interieur

Ons assortiment bestaat uit verschillende typen ergonomische stoelen die u helpen in een gezonde houding te zitten, liggen en te bewegen:

Design stoelen: mooie, prettig zittende stoelen, gemaakt van het materiaal en in de kleur van uw keuze. Een stoel die heerlijk zit en die perfect in uw interieur past.

Relax stoelen: comfortabele stoelen die complete ondersteuning bieden. De ideale stoel om volledig ontspannen te zitten of liggen en goed uit te rusten.

Ergonomische fauteuils: compleet verstelbare fauteuils die geheel aan te passen zijn aan uw wensen. Het zeer hoge zitcomfort en de juiste ondersteuning van uw lichaam zorgen ervoor dat u zich fit en uitgerust voelt.

Comfortabele bureaustoelen: Bekijk ons aanbod aan ergonomische bureaustoelen en zadelkrukken.

Thuismobiel biedt voor uw werkkamer, keuken, slaapkamer of badkamer totaaloplossingen. Wij zijn ook gespecialiseerd in Zorg Domotica. Daarnaast leveren wij oplossingen voor Mantelzorgwoningen en andere mobiliteit en hulpmiddelen.

Weten welke stoel of fauteuil het beste bij u past?

In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen. Daarna gaan we samen op zoek naar uw ideale stoel. Hierbij werken we samen met specialisten en therapeuten die precies weten waar de stoel of fauteuil uw lichaam moet ondersteunen voor optimaal comfort. Zo zit u straks gegarandeerd in een stoel die bij u past.

Persoonlijk en vrijblijvend advies, wanneer het u uitkomt!

Martijn Grift – Adviseur Thuismobiel

Tot rust komen in uw eigen huis en blijven genieten buitenshuis door de producten van Thuismobiel.nl – Advies en testcentrum!