Onze werkkamer oplossingen

"Vol energie na een dag werken"

De juiste werkhouding op een bureaustoel of zadelkruk

Een goede houding achter uw bureau voorkomt klachten als nekpijn en rugpijn. Wij helpen u een passende bureaustoel of zadelkruk te vinden. Door deze in te stellen op uw wensen en behoeften met behulp van een specialist, zit u precies goed. Ook als u lange tijd aan het werk bent, zult u comfortabel zitten op één van onze verstelbare bureaustoelen of zadelkrukken.

Uw keuze: een bureaustoel of een zadelkruk?

Een ergonomische beweeglijke bureaustoel ondersteunt uw lichaam op de juiste plaatsen. Bij een optimale instelling van de zithoogte, rugleuning en de hoogte van de armleuningen, zit u automatisch in een goede houding die u lang vol kunt houden. Een zadelkruk is gericht op beweeglijker zitten: doordat de kruk bewust in onbalans is, zijn uw rugspieren constant in beweging. Uw houding is dus actiever dan bij een bureaustoel. Zo helpt de zadelkruk u op ontspannen wijze u rug te versterken en daarmee rugklachten te voorkomen of te verminderen.

• U kiest voor een bureaustoel als volledig ondersteund wilt zitten in een werkhouding die u lang vol kunt houden.

• U kiest voor een zadelkruk als u graag actief en bewegelijk wilt zitten met als resultaat een sterke, gezonde rug.

Bent u op zoek naar een comfortabele stoel voor uw woonkamer? Bekijk ons aanbod aan woonkamerstoelen.

Thuismobiel biedt voor uw woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer totaaloplossingen. Wij zijn ook gespecialiseerd in Zorg Domotica. Daarnaast leveren wij oplossingen voor Mantelzorgwoningen en andere mobiliteit en hulpmiddelen.

Ons team van specialisten geeft u advies op maat

We helpen u graag de juiste keuze te maken tussen onze bureaustoelen en zadelkrukken. In een persoonlijk gesprek brengen we uw behoeften in kaart, waarbij we onder andere kijken naar uw natuurlijke zithouding en het aantal uren per dag dat u gebruikt maakt van uw werkplek. Het product van uw keuze zal bij u thuis worden ingesteld door een specialist.

Perfecte ergonomische én comfortabele zitoplossingen

Beweeglijk zitten
Thuismobiel bus

Een goede houding achter uw bureau voorkomt klachten
als nekpijn en rugpijn – Zitanalyse op locatie!