Advies én Testen bij u thuis

Op korte termijn advies op maat bij u thuis

Bent u geïnteresseerd in de producten van Thuismobiel.nl? We vertellen u graag meer over onze oplossingen om uw huis zo veilig, comfortabel en functioneel mogelijk in te richten. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat we uw wensen duidelijk in kaart brengen. Daarom komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend keukentafelgesprek. Samen bespreken we uw situatie en behoeften en zoeken we een oplossing die bij u past.

Onze service in het kort:

  • Persoonlijk, vrijblijvend en deskundig advies
  • Informatie en levering op afspraak, ook ‘s avonds
  • Landelijke service door samenwerking met ANWB
  • Snelle levering dankzij korte lijnen met leveranciers

Maak een afspraak voor vrijblijvend, deskundig advies

Een adviseur van Thuismobiel.nl komt graag bij u langs om u vrijblijvend meer te vertellen over onze oplossingen. Hij gaat met u in gesprek over uw wensen en ons aanbod. Dankzij de mobiele showroom kunt u zelfs meteen thuis producten vergelijken. Een deel hiervan kan direct op afspraak worden geleverd in heel Nederland.

Liever bij ons op locatie?

U kunt natuurlijk ook, vrijblijvend, een afspraak maken in ons Advies- en Testcentrum in Putten. In onze showroom hebben wij verschillende producten staan die u kunt bekijken en uitproberen. Omdat wij graag alle aandacht voor u hebben werken wij uitsluitend op afspraak. Lees meer over ons unieke Advies- en Testcentrum en maak vrijblijvend een afspraak!

Maak vrijblijvend een thuisafspraak!

Thuismobiel bus

    Neem de tekens van het onderstaande plaatje over
    captcha

    Tot rust komen in uw eigen huis en blijven genieten buitenshuis door de producten van Thuismobiel.nl – Advies aan huis!