Samenwerking

Samen met onze partners bieden we u de beste oplossing

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken we samen met een aantal partners, elk specialist op zijn gebied. Uw persoonlijke aanspreekpunt van Thuismobiel is Martijn Grift. Hij schakelt de juiste partner in om uw wensen te verwezenlijken.

Partners gespecialiseerd in lichamelijke klachten en beperkingen

Bij de afstemming van onze ergonomische producten op uw wensen gaan we in gesprek met uw eigen ergotherapeut of fysiotherapeut. Mocht u deze niet hebben, dan stellen we u graag aan iemand voor die wij vertrouwen.

Samen bouwen we aan uw zelfstandigheid

Voor de realisatie van bouwprojecten werken we samen met verschillende vakbedrijven.

Wilt u meer weten over onze partners of bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Thuismobiel? Neem contact met ons op.
Contact

Aannemersbedrijf Sama Bouw uit Renswoude zorgt ervoor dat u volledig uzelf kunt zijn in uw eigen huis. Goede begeleiding, eerlijk advies en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel (regio Noord).

 

Stucadoorsbedrijf R. van de Kraats uit Putten streeft ernaar elke klant het beste advies te geven, afgestemd op zijn of haar wensen. Hier wordt gewerkt onder het motto ‘Afspraak is afspraak’.

 

Zelfstandig thuis wonen met behulp van de domotica van Morelight

Onze partner Morelight BV uit Ermelo helpt ons uw leefcomfort te verhogen met behulp van domotica. Samen kunnen we uw zelfredzaamheid vergroten door de bediening van bijvoorbeeld uw verlichting, deuren en thermostaat centraal te regelen. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees hier meer over domotica en bekijk de video van Morelight.

Tot rust komen in uw eigen huis en blijven genieten buitenshuis door de producten van Thuismobiel.nl – Advies aan huis!