Keuken

''Zelfstandigheid in eigen keuken''

Zelfstandig koken in een gebruiksvriendelijke, functionele keuken

Een maaltijd is meer dan alleen voeding. Het is gezellig om samen met anderen te eten en hen uit te kunnen nodigen voor een etentje. Met onze oplossingen kunt u zelfstandig koken, opruimen en tafelen in uw eigen keuken.

Comfortabel en veilig aan de slag in uw keuken

Bent u op zoek naar een praktische, comfortabele keuken, van alle gemakken voorzien? We denken graag met u mee over zaken als de indeling, verlichting en functionaliteiten van uw aangepaste keuken. Denk hierbij aan gebruiksvriendelijke opties als:

• soepel opengaande lades
• eenvoudig te bedienen kranen
• in hoogte verstelbare werkbladen

Grip op uw eten met aangepast bestek

U kunt ook bij ons terecht voor speciaal, functioneel bestek. In ons assortiment vindt u onder andere bestek met extra grip, kantelmessen en bestek met schokabsorberende handvatten. Al ons bestek is comfortabel en licht zodat het ook met weinig armkracht goed te gebruiken is.

Persoonlijk en vrijblijvend advies, wanneer het u uitkomt!

Martijn Grift – Adviseur Thuismobiel

We helpen u graag de ideale keuken samen te stellen

Een nieuwe aangepaste keuken uitzoeken waarbij aan alles is gedacht, is niet makkelijk. Daarom komen we graag bij u langs om uw huidige keuken en keukengereedschap te bekijken. Op basis van een persoonlijk gesprek maken we een plan dat aansluit bij uw voorkeuren en behoeften. Gewoon, aan uw eigen keukentafel!

samen-op-zoek-naar-een-oplossing
Keuken-Foto2

Zelfstandig koken in een gebruiksvriendelijke, functionele keuken. Comfortabel en veilig aan de slag – Advies aan huis!