Onze badkamer oplossingen

''Veilig en comfortabel douchen en wassen''

Veilig en comfortabel douchen en wassen in een aangepaste badkamer

Thuismobiel biedt een compleet assortiment duurzame badkameroplossingen. We zijn de officiële dealer van het merk Bano Badkamers in Noord- en Midden Nederland. De mensen van deze Noorse fabrikant zijn continu bezig met de doorontwikkeling van hun producten. Hiervoor vragen ze de feedback van consumenten en hun verzorgers. Bano Badkamers is dé leverancier voor mensen met speciale behoeften die een mooie badkamer met extra functionaliteiten zoeken.

Onafhankelijk en zelfredzaam bij u thuis

Een Bano badkamer is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan:

• Een in hoogte verstelbaar elektrisch toilet
• Een opklapbaar douchezitje of los douchestoeltje
• Stevige handgrepen waar u dat wilt
• Een verstelbare wastafel voor rolstoelgebruikers
• Een tillift
• Een douchebrancard
• Een personen alarmeringssysteem voor uw veiligheid

Dankzij deze oplossingen wordt u (deels) ontzorgd, wat betekent dat u minder hulp van anderen nodig hebt tijdens uw persoonlijke verzorging. Zo krijgt u uw privacy en zelfredzaamheid terug.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

Alle badkameroplossingen kunnen geplaatst worden in kleine ruimtes, dus ook bij thuis! U kunt voor een compleet nieuwe badkamer kiezen, of bijvoorbeeld alleen een nieuw toilet laten plaatsen. Onderdelen bijbestellen is altijd mogelijk, in de kleur en grootte die u wilt. We denken graag met u mee en helpen u de juiste keuze te maken.

3
badkamer3

Met onze oplossingen kunt u uw badkamer blijven gebruiken

Thuismobiel biedt voor uw werkkamer, keuken, slaapkamer of woonkamer totaaloplossingen. Wij zijn ook gespecialiseerd in Zorg Domotica. Daarnaast leveren wij oplossingen voor Mantelzorgwoningen en andere mobiliteit en hulpmiddelen.

Tot rust komen in uw eigen huis en blijven genieten buitenshuis door de producten van Thuismobiel.nl – Advies aan huis!