Woonkamer

Onze producten voor uw woonkamer

Bent u op zoek naar een lekkere sta-op stoel? Als u wat ouder wordt of fysieke problemen kent kan het lastig zijn om op te staan uit een luie stoel. Hierdoor blijft u misschien langer zitten omdat het vermoeiend is en veel energie kost om de stoel te verlaten. Speciaal hiervoor zijn er sta-op stoelen. Met behulp van een motor worden deze stoelen omhoog getild in een positie waaruit u gemakkelijk kunt opstaan. Een sta-op stoel kan uw leven echt veranderen.

Waarom een sta-op stoel?

Lekker luieren of even rustig een krantje lezen. Gewoon even heerlijk genieten van de wereld om je heen. Een stoel of fauteuil staat centraal in onze woonbeleving en daarom is het belangrijk dat deze fauteuil goed bij u past. Echter, het in- en uitstappen bij zo’n ‘luie’ stoel kan met het komen der jaren steeds meer problemen opleveren. En zou het niet zonde zijn als u op uw oude dag niet meer van zo’n fijne stoel zou kunnen genieten?

Een sta-op stoel:

  • Zorgt ervoor dat u uw stoel weer onafhankelijk kunt verlaten
  • Zorgt voor een gezonde zithouding
  • Zorgt voor optimaal zitcomfort
  • Is gezond voor uw lichaam en uw geest

Hoe werkt een sta-op stoel?

Een sta-op stoel is een stoel die u, door middel van een elektrische motor, helpt bij het opstaan vanuit uw stoel. De motor zorgt voor het omhoog brengen van de stoel, waardoor u zonder enige moeite uit uw stoel kunt opstaan. Een sta-op stoel is gemaakt van diverse materialen en heeft per stoel verschillende standen.

De juiste stoel kiezen

Bij het aanschaffen van een sta-op stoel is het van groot belang dat u er één uitzoekt met het juiste formaat. De ene persoon is immers lang en de andere persoon juist weer kort. En de een heeft een lange rug en de andere juist weer lange benen.

sta-op stoelen op maat aan, zogenaamde maatfauteuils. Voor deze stoelen meten we een aantal belangrijke aspecten speciaal naar uw lichaam aan:

  • Zitdiepte
  • Rughoogte
  • Zithoogte
  • Armleggerhoogte
  • Zitbreedte

 

Een sta op stoel of relaxfauteuils kopen in de regio midden Nederland

Bent u op zoek naar een opsta stoel, sta op stoel of relaxstoel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u zelf minder mobiel, dan komen wij graag bij u aan huis in Putten, Ermelo, Harderwijk, Barneveld, Ede, Nijkerk, Voorthuizen, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Bunschoten-Spakenburg, De Bilt, Eembrugge, Eemdijk, Eemnes, Hilversum, Hoogland, Huizen, Lage Vuursche, Laren (NH), Leusden, Naarden, Soest, Bilthoven, Soesterberg, Renswoude, Scherpenzeel, Amerongen, Veenendaal en Zeist en omgeving. Wilt u eerst advies over de de mogelijkheden van verschillende stoelen? Bel adviseur Martijn Grift op 06-39476531 , maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00. Wij helpen u graag.

Vragen? Neem contact op met adviseur Martijn Grift!

Hij staat u altijd persoonlijk te woord. 

06 – 39476531